Försäkringsombudsman

Byggnads Norrbotten söker 
Försäkringsombudsman

Publicerad:

Arbetsuppgifterna består av:

Som ombudsman ska du företräda förbundets medlemmar i olika försäkrings- och arbetsmiljöfrågor, bevaka arbetsmiljö (RSO), samt det som regionstyrelsen beslutar om.
Arbetet innebär mycket kontakter med medlemmar, arbetsgivare och myndigheter via telefon, per brev/e-post, möten och förhandlingar.

Kunskaper och erfarenhet:
Du ska kunna arbeta självständigt under ansvar, vara serviceinriktad samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Jobbet är utåtriktat och bygger på att kunna knyta kontakter och möta människor.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom försäkringar, försäkringskassan, arbetsförmedlingen och därmed liknande arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens politiska och ideologiska värderingar. Viktiga personliga egenskaper är att du är bra på att bygga relationer och trivs med att arbeta i team såväl som på egen hand. Du är ansvarstagande, öppen och prestigelös med hög servicekänsla, du är en god kommunikatör med ett genuint samhällsintresse.

Anställningsform:
Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Bil:
Tillgång till egen bil under provanställning.
Vid tillsvidareanställning kommer förmånsbil att erhållas.

Lön och andra ersättningar:
Lön enligt gällande avtal för lokalfunktionärer (BLOM).

Om Byggnads
Byggnads organiserar arbetstagare inom bygg- och anläggningssektorn och vår uppgift är att ta tillvara medlemmarnas intressen på arbetsmarknaden och i samhället i stort. I region Byggnads Norrbotten har vi kontor på fem orter. Anställningen avser placeringsort Luleå med arbetsområde Norrbotten. www.byggnads.se

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Byggnads Norrbotten:
Magnus Nyström
magnus.nystrom@byggnads.se

Facklig representant:
Peter Thelin: 010-601 12 95
peter.thelin@byggnads.se

Välkommen med din ansökan, senast den 13 augusti.
Ansökan med CV skickas till norrbotten@byggnads.se märkt med Försäkringsombudsman.

Uppdaterad: