Viktig information till dig som tog studenten i år

Från och med september ska du börja betala medlemsavgift till Svenska Byggnadsarbetareförbundet, Region Öst.
Publicerad:

Ett brev kommer till dig i dagarna med viktig information!

Du som blev medlem under din skoltid i dagsläget har ett elevmedlemskap blir från och med september betalande medlem. Det är därför viktigt att du rapporterar in din inkomst då medlemsavgiften är inkomstbaserad (se aktuella medlemsavgifter här). Rapportera din inkomst kan du göra genom att logga in på vår hemsida www.byggnads.se  eller genom att ringa in till oss på regionen, 010-601 10 12.

Du kommer automatiskt att få ett inbetalningskort i början av september. Vill du hellre betala med autogiro går det bra att skriva ut en blankett, eller hör av dig till regionen så hjälper vi dig!

Som nyanställd kan det vara mycket att tänka på. Du som har ett medlemskap i förbundet är inte automatiskt medlem i a-kassan. Därför bör du så snart du får en anställning söka inträde i a-kassan. Det gör du smidigast via deras hemsida www.byggnadsakassa.se. Där kan du även se aktuella medlemsavgifter hos a-kassan.

BYN - Byggnadsindustrins Yrkesnämnd - För att få tillgång till din E-bok och bli lärling behöver du tillsammans med din arbetsgivare fylla i en anmälan om lärlingsanställning som ni skickar in till regionen.

Byggnads Öst
Luntgatan 28
602 19 Norrköping.

Ca 3-4 veckor efter att vi fått din anmälan om lärlingsanställning får du och din handledare inloggningsuppgifter till er E-bok till den mailadress ni uppgivit.

VVSYN - VVS-Branschens Yrkesnämnd - KUB - Kvalitetssäkrad Utbildning

Uppdaterad: