Ledig tjänst: Försäkringsansvarig i region Stockholm-Gotland

Byggettan söker försäkringsansvarig för både strategiskt och operativt arbete inom social- avtals- och medlemsförsäkringar, utom trafikskador. Tillträde snarast.
Publicerad:

Vi söker dig som är kompetent inom försäkring och tycker det är kul med juridik. Du har några års erfarenhet av att processa självständigt och har tillräcklig kompetens och erfarenhet för att ansvara för regionens försäkringshandläggning.

Du ger god kundservice och älskar att hjälpa människor. Som person är du öppen, ansvarsfull och ambitiös. Vi ser gärna att du har utbildning som personskadereglerare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som ombud för våra medlemmar som drabbats av olika typer av personskador, både mindre och mycket omfattande skador. Det är upp till dig att representera den skadelidande och se till att denne får rätt ersättning för sina skador. Arbetet innefattar bland annat administrativt arbete, utredning och kontakt med medlemmar, försäkringsbolag och myndigheter.

Du kommer också att ha ansvaret för planering och utveckling av regionens försäkringsverksamhet. Detta är ett spännande, varierande och givande arbete där du vidareutvecklas som person och inom yrket.

Då du kommer att arbeta i en idéburen organisation bör du dela de grundläggande värderingar som är basen för arbetarrörelsen.

Våra arbetstider är 08.00 -17.00 måndag-torsdag och vi slutar 12.30 på fredagar.

Vi tillämpar flextid.

Handelsanställdas förbunds avtal gäller för den administrativa personalen. Klubbrepresentant är Marléne Lindholm, telefon 734 65 07.

Närmare upplysningar lämnas av försäkringsansvarig Marcela Salazar,
telefon 08-734 65 85, eller personalchef Heidi Svärd, telefon 08-734 66 23.

Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är den 23 november 2011.

Ansökan med CV mailas till: heidi.svard@byggnads.se


VI BYGGER STOCKHOLM
Byggettan är facket för cirka 15 000 byggnadsarbetare i Stockholm och på Gotland.
Vi är 55 anställda och vårt huvudkontor finns i Solna.Uppdaterad: