Lediga tjänster: FASAB söker funktionsansvariga till<br>IT-enheten

FASAB som är inne i ett utvecklingsskede söker nu tre Funktionsansvariga till IT-enheten.
Publicerad:

Facklig Administration i Samverkan 6 F AB – FASAB – är ett nybildat servicebolag som ägs av fackförbunden Byggnads, Elektrikerna, Fastighets, Målarna och SEKO. Bolagets verksamhet är att utveckla administration och system inom IT, ekonomi, personal, medlemsregistrering och kontorsservice och tillhandahålla tjänster inom dessa områden. FASAB 6 F ligger på Hagagatan 2 i Stockholm.


Du som söker ska ha gedigna kunskaper inom IT-området samt inom några av områdena
Nätverkskommunikation, Infrastruktur, Server-/Applikationsdrift, Kontorsarbetsplatser, Medlemssystem, Kommunikationssystem, Telefonsystem, HR-system, Ekonomisystem, IT-säkerhet eller Support/Service-desk.


Din kompetensprofil bör vara:

  • Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kunskap inom området
  • Erfarenhet och kunskap inom några av ovan nämnda funktionsområden
  • Erfarenhet och kunskap av att kravställa och förvalta IT-system
  • Erfarenhet och kunskaper i processtyrning
  • Erfarenhet och kunskap från teknik-/driftupphandlingar
  • Erfarenhet och kunskap från uppföljning av avtal
  • Erfarenhet av att arbeta med externa drift- och tjänsteleverantörer
  • Erfarenhet av att arbeta med ideella eller politiskt styrda organisationer


Vad innebär tjänsten?
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att administrera, förvalta, kravställa och upphandla de ingående förbundens gemensamma IT-system. Arbetet bedrivs enligt fastlagda processer och ansvarsområden.


Du kommer också att ingå i projektgrupper som, tillsammans med interna och externa intressenter, utreda specifika IT-frågor. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.


I tjänsten ingår också att planera och genomföra driftsättningar av applikationer, system och nya tekniska lösningar. Rollen innebär kontakter med förbund, myndigheter och externa leverantörer. Det är därför viktigt att du har vana och förmåga att hantera såväl interna som externa kontakter och driva frågor till avslut med dessa parter.


Personliga egenskaper som värdesätts är att du har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt och god förmåga att hantera både externa som interna kontakter.


För att få mer upplysningar hör gärna av dig till IT-chef Hans Lundkvist,
0768-809044.


Tjänsterna är tillsvidare med tillträde snarast. FASAB 6F strävar efter mångfald och jämn könsfördelning. Vi behandlar ansökningarna varefter de inkommer.


Din ansökan sänds via e-post till personalchef gun.lagergren@fasab6f.se senast
16 december. Handelsklubbens företrädare är Jan-Peter Magnusson.

Uppdaterad: