Byggnads inleder samarbete med Magnus Manhammar för att koordinera toleranssatsning

I höst lanserar Byggnads en satsning för ökad tolerans på landets byggarbetsplatser. Satsningen ska koordineras av Magnus Manhammar från Stiftelsen Expo. Det innebär att Byggnads ytterligare stärker sitt arbete med demokrati och toleransfrågor.
Publicerad:

- Byggnads har alltid haft ett starkt engagemang för demokrati och toleransfrågor. Nu tar vi nästa steg i det arbetet genom att ytterligare stärka vårt arbete för likabehandling och tolerans på arbetsplatserna, säger Johan Lindholm som är ordförande för Byggnads.

- Jag är hedrad över att ha fått förtroendet att koordinera det här arbetet. Byggnads spelar en otroligt viktig roll på svensk arbetsmarknad och gör dagligen stor skillnad i människors vardag, säger Magnus Manhammar, nybliven koordinator för demokrati och toleransfrågor för Byggnads.

- Vi byggnadsarbetare står sida vid sida i kampen för allas lika värde. Det är glädjande att vi nu kan välkomna Magnus Manhammar till Byggnads. Vi kommer ha stor nytta av Magnus kompetens och de erfarenheter han tar med sig från sitt arbete för Stiftelsen Expo, avslutar Johan Lindholm.

Uppdaterad: