Travhäst

Fotograf: Mats Sonesson

Medlemstävling: Vinn biljetter till Elitloppslördagen!

Den 27 maj har du chansen att vinna en oförglömlig dag med trav i världsklass på Solvalla. Byggnads tävlar ut ett antal biljetter till våra medlemmar och varje vinnare får ta med en gäst.

Publicerad:

Den 27–28 maj gör kommer sexton av världens bästa hästar till Solvalla för att göra upp om förstapriset på tre miljoner kronor. På lördagen körs V75-finalerna och Prostataloppet där Byggnads skänker 50 000 kronor till Cancerfonden.

Program för dagen:

  • 11.15: Välkomstdrink
  • 12.00: Gästprofil
  • 12.40: Första start, V4-1
  • 14.30: V75 startar
  • 18.30: Tävlingarna är slut

Medlemstävling

Från första parkett kommer vinnarna att få följa de spännande tävlingarna under Elitloppslördagen från VIP-loungen. Det blir god mat, dryck och spännande trav i toppklass!

För att tävla: Nämn fem ord som rimmar på ”trav” samt ge en liten motivering till varför du vill vinna. Skicka även ditt personnummer (för kontroll av medlemskap i Byggnads) och din e-postadress (om det inte är den du skickar från) – till info@byggnads.se.

Skicka in ditt svar senast den 1 maj. Den 2 maj presenteras vinnarna på byggnads.se samt i våra sociala medier. Vinnarna får själva står för transport till och från Solvalla. Lycka till!

Reservation för ändringar i programmet, exakta hålltider publiceras på elitloppet.se.

Uppdaterad: