Medlemstävling: Vinn biljetter till Elitloppslördagen!

Den 26 maj har du chansen att vinna en oförglömlig dag med trav i världsklass på Solvalla. Byggnads tävlar ut ett antal biljetter till våra medlemmar och varje vinnare får ta med en gäst.

Publicerad:

Den 26–27 maj är det trav i världsklass på Solvalla. Elitloppet är ett av världens största travlopp och helgen är Sveriges största återkommande sommarevenemang. Solvalla besöks av dryga 60 000 åskådare och Elitloppet
direktsänds i hela 26 länder över hela världen. På lördagen körs V75-finalerna och Prostataloppet där Byggnads skänker 50 000 kronor till Cancerfonden.

Program för dagen:

  • 11.15: Välkomstdrink
  • 12.00: Gästprofil
  • 14.30: Byggnads Prostata-loppet
  • 17.45: Sista loppet körs

Medlemstävling

Från första parkett kommer vinnarna att få följa de spännande tävlingarna under Elitloppslördagen från VIP-loungen. Det blir god mat, dryck och spännande trav i toppklass!

För att tävla: Nämn fem ord som rimmar på ”häst” samt ge en liten motivering till varför du vill vinna. Fyll i formuläret nedan för att tävla.

Skicka in ditt svar senast den 7 maj. Den 8 maj presenteras vinnarna på byggnads.se samt i våra sociala medier. Vinnarna får själva står för transport till och från Solvalla. Lycka till!

Reservation för ändringar i programmet, exakta hålltider publiceras på elitloppet.se.

Uppdaterad: