Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl

13 september 2017: Du kan nu ladda ner nya avtalet som PDF.

12 maj: Nytt avtal klart på Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl!

10 maj: Vi sitter i intensiva slutdiskussioner med VVS Företagen. Vi har kommit till ett skede där vi hoppas på ett avslut inom någon dag.

4 maj: Komplikationer har uppstått i förhandlingarna med VVS Företagen. De har frångått de förslag vi diskuterat fram ihop.

28 april: Förhandlingarna pausar över helgen. I veckan har vi träffats och diskuterat texterna. Arbetet fortsätter på tisdag.

26 april: Vi är inne i intensiva förhandlingar såväl på Byggavtalet som på Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl. De fortgår under veckan.

24 april: Stora delegationen är inkallad hela veckan. Det ska förhandlas varje dag med målet att komma i mål senast 30 april.

13 april: Förhandlingarna pausar nu under påsk. Det blir desto mer intensivt nästa vecka.

5 april: Förhandlingar har pågått under veckan. Vi överlämnade i dag ett bud kring föreslagna lösningar. Arbetsgivarna avvisade budet och bad vår delegation att lämna. Arbetsgivarna ska nu återkomma om de har något att diskutera, annars har vi kört fast.

8 mars: Det är förhandlingar i dag/i morgon kring Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl. Förhandlingarna fortgår.

16 februari: Vi har nu suttit med motparten i Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl några gånger. Vi har gått igenom yrkandena och förhandlingarna är igång. Det är ett gott klimat och konstruktiva samtal så här långt.

27 januari: Avtalskraven är överlämnade till motparten.

Aktuellt via SMS

Vill du ha avtalsinformation om Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl via SMS eller e-post? Skriv upp dig här.

Uppdaterad: