Byggnads söker tre personer till Organiseringsturné 2018

Här erbjuds ett utvecklande, omväxlande och meningsfullt arbete i projekt!

Publicerad:

Att höja den fackliga organisationsgraden är en av Byggnads viktigaste och mest prioriterade uppgifter. Under nästa år ska vi arbeta med det, bland annat genom projektet Organiseringsturnén 2018.

Vi söker nu tre personer med placering på vårt förbundskontor i Stockholm för att planera och genomföra en 8 månader lång bussturné genom hela landet till Sveriges byggarbetsplatser. Uppgiften är att föra fackliga samtal och informera om försäkringar och framförallt värva fler medlemmar till vår fackförening.

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som helst jobbar med växlande arbetsuppgifter, i varierande arbetsmiljö och med tydligt målstyrt arbete. Du trivs i miljöer där du får träffa många nya människor och föra fackliga samtal utifrån arbetarrörelsens värderingar. Du är flexibel och självgående och trivs med stor frihet under stort ansvar. Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och är bekväm med att diskutera på både svenska och engelska, även andra språkkunskaper är meriterande. Vi förutsätter självklart att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Anställningen är en visstidsanställning på 10 månader med start 1 februari 2018. Oreglerad arbetstid tillämpas och körkort är ett krav.

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Ola Olsson, 070-350 5563 eller medlemsutvecklare Linn Svansbo, 070-278 6504.
Kollektivavtal med Byggnads centrala ombudsmannaförening tillämpas och facklig representant är Ulf Kvarnström, 010-601 10 61.

Ansökan mejlas till rekrytering@fasab6f.se märkt med "Organiseringsturné 2018" så snart som möjligt, men senast 2018-01-16. Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdaterad: