Projektledare med placering på förbundskontoret i Stockholm

Byggnads är inne i en spännande fas där utveckling och digitalisering står i fokus, allt för att göra oss mer tillgängliga och synliga för våra medlemmar. Vi jobbar idag mer projektorienterat och behöver förstärka befintlig organisation med en driven och engagerad projektledare.

Publicerad:

Projektledarrollen är bred och omväxlande och omfattar såväl IT-lösningar som rutiner och verksamhetsutveckling. Du kommer arbeta i nära samarbete med systemförvaltare och övriga kollegor på Ledningsstaben. Uppdragsgivare kan variera beroende på vilket/vilka typer av projekt som är aktuella.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Inledningsvis driva och hålla ihop projekt gällande GDPR-anpassning av verksamheten
  • Projektleda och komma med idéer för olika digitala lösningar
  • Verksamhetsnära projekt som t ex mötes-, planerings- och uppföljningssystem
  • Skapa och sprida nya rutiner samt sätta samman/hålla utbildningar

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledarrollen och är utvecklingsorienterad. Det är meriterande med erfarenhet av samverkan mellan IT och verksamhet. Du har relevant utbildning inom projektledning och är bekväm med att genomföra risk- och konsekvensanalyser. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med att hålla i utbildningar och har erfarenhet av att facilitera workshops.

Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom arbetarrörelsen.

Du är bra på att bygga relationer, har lätt att samarbeta och är en tydlig och god kommunikatör. Du har förmåga att motivera och få med dig andra inom ramen för projektet du leder. Du tycker det är roligt att vara med att ta fram nya arbetssätt och lösningar.

Som person tror vi att du är driven, resultatfokuserad och ansvarstagande med hög servicekänsla.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi eftersträvar mångfald när det gäller ålder, kön och kulturell bakgrund. Vi förutsätter att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Upplysningar

Upplysningar om tjänsten lämnas av Lars Hildingsson, 010-601 1019.

Du kan också tala med fackliga företrädare Anki Pistone, Handels 010-601 1083 eller Timo Anttila, Byggnads ombudsmannaförening 010-601 10 25.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse men gärna omgående. Tjänsten är förlagd i Stockholm.

Ansökan mejlas till rekrytering@fasab6f.se märkt med ”Projektledare Byggnads”, senast 28 februari. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Uppdaterad: