Byggnads Stockholm Gotland söker två byggnadsarbetare med språkkunskaper till vårt organiseringsprojekt

Vill du vara med och arbeta för att byggnadsarbetare från andra länder ska organisera sig fackligt?

Har du stor kommunikativ förmåga, behärskar flera språk och är bra på att arbeta relationsbyggande? Ser du värdet i ett aktivt arbete med organisering och har kunskap om den fackliga rörelsen? Då kan du vara den vi söker!  

Publicerad:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

I vårt organiseringsprojekt kommer du dagligen att besöka byggarbetsplatser för att inspirera och samtala med medlemmar, potentiella medlemmar och företag. Du kommer arbeta i en grupp för att strategiskt organisera byggnadsarbetare som kommer från andra länder. Detta ställer höga krav på samarbetsförmåga.

Om dig

Du är bra på att bygga relationer och har hög samarbetsförmåga. Du är flerspråkig och har intresse för facket/politiska frågor.

I projektet ska det finnas flerspråkiga kunskaper och stor facklig kunskap. Detta behöver ej tillfalla en och samma person. Är du flerspråkig men har inte så stor facklig kunskap, är du välkommen att söka. Flerspråkighet är något som premieras i projektet. Några exempel på språk som vi eftersöker, förutom svenska och engelska, är polska, ryska, rumänska, spanska mm.

Då du kommer att arbeta i en idéburen facklig organisation förutsätter vi att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Om oss

Byggnads Stockholm-Gotland är en av elva regioner inom Byggnads – fackförbundet för alla byggnadsarbetare. Regionen är placerad i Solna och har cirka 15 000 medlemmar, fördelade på 31 yrkesgrupper. Vi arbetar för bättre löner och säkrare arbetsmiljö. Byggnads Stockholm-Gotland består idag av 57 anställda som är indelade i fyra enheter.

Anställning

Anställningsform: Visstidsanställning, 24 månader
Omfattning: Heltid med oreglerad arbetstid
Löneform: Månadslön enligt gällande avtal för Byggnads lokala ombudsförening
B-körkort: Ja, samt tillgång till egen bil krävs
Tillträde: Efter överenskommelse

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Byggnads Stockholm-Gotland: Emmelie Renlund 010-601 11 27.

Ansökan

Personligt brev och CV ska vara oss tillhanda senast den 31maj 2024. Ansökan mejlas till: stgo-rekrytering@byggnads.se. Urval sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag.

Uppdaterad: