Byggnads Örebro Värmland

Byggnads & Rönneberga Open 2019

Den 5-8 september är det dags att utse Byggnads bästa golfspelare 2019. Byggnads tillsammans med Rönneberga anordnar för fjärde året en golftävling i Stockholm. Sist var väldigt lyckat och vi gratulerar vinnarna i lagtävlingen region Norrbotten.

Publicerad:

UPPLÄGG

Regionerna väljer själva hur uttagningen sker och vilka medlemmar som ska få åka. Regionen kan med fördel göra en medlemsaktivitet i samband med någon av kvalificeringsrundorna så medlemmarna får träffas i syfte att stärka medlemsvärdet. Andra kan göra så att medlemmar kan kvala in sig till den avgörande tävlingen på Rönneberga. Regionen får skicka 4 personer som spelar (varav max en anställd i organisationen) som får representera regionen i den avgörande tävlingen. Förbundet ser gärna att det är aktiva medlemmar i första hand som deltar i tävlingen.

Vi ses torsdagen den 5 september klockan 18:00 på Rönneberga för en genomgång av tävlingen. Klockan 08:00 morgonen därpå åker vi ut till golfbanan och spelar en Scrambel för att sedan på kvällen äta en gemensam middag. På lördag morgon lämnar vi Rönneberga klockan 08:00 för att ta oss till golfbanan och 09:30 är första starttid. Prisutdelningen kommer att ske på lördagskvällen.

På söndagen informerar förbundet om aktuella fackliga frågor och sedan åker vi hem vid lunch.

Varje deltagare får betala en anmälningsavgift på 500 kronor som betalas till Rönneberga på plats. Förbundet tillsammans med Rönneberga står för resor, kost och logi.

ANMÄLAN

Anmäl till Niklas Nordlund, 010-601 12 01
Senast tisdag den 6 augusti.

Uppdaterad: