Slushmaskiner

Ungdomskommittén

I Ungdomskommittén är alla som är 30 år eller yngre och medlemmar i Byggnads välkomna.

En Ungdomskommitté är ett forum där vi ungdomar i Byggnads kan träffas, prata och ha kul. Vi diskuterar om fackliga frågor och annat som rör arbetslivet. Det är ett bra forum för dig som vill lära dig mer om Byggnads, kollektivavtalet eller kanske vilka försäkringar du har. Det här är ett bra alternativ om du är osäker på om du vill gå en utbildning eller inte, samtidigt är det bra för dig som har gått någon facklig utbildning och som vill diskutera vidare på tankar och frågor som kommit upp efter utbildningen. Vi brukar avsluta träffen med att bjuda på pizza.

Vi i Ungdomskommittén håller även på med mycket utåtriktade aktiviteter för att visa att vi finns, som t ex olika stadsfester, då vi brukar gå och dela ut diverse "give aways". Ett annat exempel på en aktiviteter vi gjort är att vi stod i Vasaparken i Norrköping med popcorn- och slushmaskin. Det här är ett bra och roligt alternativ för de som inte är intresserade av möten och utbildningar. På de här aktiviteterna jobbar vi oftast tillsammans med LO's Ungdomskommitté, vilket gör att man träffar många andra fackligt aktiva från olika fackförbund. Efter de här aktiviteterna brukar vi avsluta med en gemensam "kick off".

Är du intresserad av att komma på en träff, ring till mig senast en vecka innan. Eller om du bara är intresserad av aktiviteter, fyll i dina uppgifter i intresseanmälan nedan, så kommer du kontaktas när någon aktivitet är planerad. Vid övriga frågor om ungdomsverksamheten är det bara att ringa eller mejla.

Ansvarig i den regionala Ungdomskommittén, Jonas Andersson 070-673 19 05.

Intresseanmälan Ungdomskommittén

Ungdomskommittén (Obligatorisk)
Uppdaterad: