Informatör till LO Mervärde i Skåne

LO Mervärde söker nu informatörer till spännande uppdrag i flera regioner.

Är du driven, kommunikativ och gillar att möta nya personer kan detta vara något för dig!

Tjänsten riktar sig främst till dig som är fackligt förtroendevald på din arbetsplats och omfattas av Avtalspension SAF-LO.

Publicerad:

Det geografiska området som du kommer att arbeta i är Skåne län.

Välkommen in med din ansökan redan idag via länken

Arbetsuppgifter

Som informatör hos LO mervärde kommer du att ha en varierande tjänst i din region som innebär att informera LO-förbundens medlemmar kring förvaltning av sin tjänstepension och övriga förmåner.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Att tillsammans med representanter från förbundens avdelningar vara delaktig och besöka arbetsplatser samt att informera och representera LO Mervärde.
  • Informera på möten och sammankomster inom LO och deras medlemsförbund.
  • Vara del i projekt där telefonsamtal är i fokus.


Kvalifikationer

Som person är du driven, utåtriktad och professionell i ditt bemötande. Du bör själv omfattas av Avtalspension SAF-LO och behöver bo i den region du söker till. Vi ser gärna att du i dagsläget också är fackligt förtroendevald på din arbetsplats och nu vill utvecklas ytterligare inom den fackliga verksamheten.

  • Övrigt krav är B-körkort, men inget krav på egen bil.

Utöver ovan kvalifikationer är vi i denna rekrytering endast intresserade av din personlighet, därför önskar vi att du endast ansöker med ett personligt brev innehållande en motivering till varför just du passar för tjänsten.

Övrigt

Detta är en annons som riktar sig till personer boende i region Skåne. Tjänsten är en visstidsanställning där den huvudsakliga arbetstiden är måndag-fredag, men kan förekomma helgarbete.

Anställningen kommer att vara i LO Mervärde och tjänsten regleras via kollektivavtalet mellan Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation (AFO) och Handelsanställdas Förbund.

Projektledare är VD för LO Mervärde Christoffer Ahlqvist

Önskvärd start för uppdraget är så snart som möjligt under våren 2022; projektet löper fram till 2023-06-30, men kan komma att förlängas.

 

Uppdaterad: