Byggnads Småland-Blekinge

Viktig information om höstens utbildningar

Under våren ställde regionen in samtliga utbildningar, konferenser och kretsverksamhet fram till semestern med anledning av smittspridningen av COVID-19. 

Om inga nya restriktioner eller rekommendationer tillkommer under sommaren/hösten så är tanken att regionen kommer att dra igång studieverksamheten igen i slutet på september. Ett slutgiltigt beslut om hur det blir kommer att fattas den 24 augusti.

Det är också då vi beslutar om vi kommer följa den ursprungliga studieplaneringen för hösten 2020, eller om vi behöver kasta om utbildningar beroende på vart behovet är som störst.

Publicerad:

Detta innebär att följande utbildningar ställs in/flyttas:

  • Skyddsombudsutbildning steg 4 den 18 augusti
  • Skyddsombudsutbildning steg 2 den 19 augusti
  • Skyddsombudsutbildning steg 1 den 20 augusti
  • Skyddsombudsutbildning steg 3 den 17 september
  • Påfarten i Växjö den 18 september
  • Eventuellt flyttas/ställs lagbasutbildningen 16 september-11 november in. Vi återkommer med besked om detta i augusti.

Det kommer dock inte att bli "som vanligt". Det är större lokaler och färre deltagare per utbildning som gäller för att kunna garantera att vi alla kan hålla lämpligt avstånd till varandra.

Oavsett om Byggnads kan börja hålla utbildningar igen eller inte, så är det alltid du själv tillsammans med din arbetsgivare som får fatta ett beslut kring om du ska deltaga eller inte med tanke på smittspridningen av COVID-19.

Har du frågor och funderingar? Ring vår växel på tfn 010-6011007 så hjälper vi dig på bästa sätt. 

Uppdaterad:
Kategorier: