Byggnads Stockholm-Gotland i Almedalen 2017

I nästa vecka (2 – 9 juli) drar politikerveckan i Almedalen, Visby, igång. Detta är Sveriges största politiska mötesplats och det är viktigt att frågor som är viktiga för våra medlemmar diskuteras.

Publicerad:

Under veckan kommer representanter från Byggnads Stockholm-Gotland närvara vid och delta i seminarier och debatter. Bland annat:

"Hur stoppar vi fusket inom byggbranschen?"

Den 4 juli kl 11.30 på Almedalens Hotell arrangerar Fair Play Bygg debatten "Hur stoppar vi fusket inom byggbranschen?" Fair Play Bygg drivs och finansieras av Stockholms Byggmästareförening och Byggnads Stockholm-Gotland, och syftar till att kartlägga fusk och kriminalitet inom byggbranschen – och lämna detta vidare till myndigheter och polis.

"Upphandling – på liv och död"

Den 5 juli kl 14.00 deltar vår regionsekreterare Fredrik Sirberg i seminariet "Upphandling – på liv och död". Seminariet behandlar viktiga frågor för oss, så som arbetsrättsliga krav vid offentliga upphandlingar.

"Lika barn leka sämst – Vad kan branscher med ojämn könsfördelning lära av varandra?"

Delta eller lyssna på samtal runt ett gemensamt syfte, att förändra en hel bransch. Det handlar om attityder och förkastlig machokultur i byggbranschen.

Tid: 5/7 2017 10:00 – 11:00
Plats: Tunnbindaregatan 3

Seminariet är en del av vår kampanj #StoppaMachokulturen

Uppdaterad: