Byggnads Stockholm-Gotland
Mustaschkampen 2017

Din hjälp behövs – börja odla mustasch!

Vill du vara med och odla mustasch? Eller måla dit en? Var med och stötta Mustaschkampen mot prostatacancer, när Stockholm-Gotland drar igång en egen insamling den 1 november.

Publicerad:

Fotografera dig en gång i veckan (selfie med mobilen fungerar bra) och mejla bilden. Peppa gärna dina jobbarkompisar att också delta i Mustaschkampen – extra roligt om vi kan få följa ett helt lags mustaschodlande på Facebook.

Har du redan mustasch så kan du raka bort den och börja odla på nytt, som bland annat vår ordförande Lars Holmström och ombudsman Anton Linde gjort.

Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer och 100 000 personer lever med sjukdomen, så alla känner vi nog någon som drabbats. Syftet med Mustaschkampen är att samla in pengar till kampen mot prostatacancern, till forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt opinionsbildning.

Vårt mål är att samla ihop 10 000 kr (Byggnads Stockholm-Gotland har skänkt hälften, det vill säga 5 000 kr). Självklart måste man inte odla mustasch för att ge ett bidrag till insamlingen.

Här kan du ge ditt bidrag till Byggnads Stockholm-Gotlands insamling i Mustaschkampen.

Mer information om Mustaschkampen. 

I tidningen Byggettan kan du läsa om lagbasen Leif "Träsko-Leffe" Eriksson, som menar att det måste bli ett slut på att det är skämmigt att prata om prostatacancer. Bläddra fram till sidan 4-5. 

Uppdaterad: