Byggnads Stockholm-Gotland

Pensionärer! Välkomna till VVS-museum och teaterföreställning

Du som är pensionärsmedlem i Stockholm-Gotland är välkommen till en trevlig medlemsaktivitet med teater och en rundtur på Sveriges VVS-museum. Välj mellan 6 eller 8 november – kl 14.00–17.00. Anmäl dig här.

Publicerad:

Nu bjuder vi in er pensionärsmedlemmar till en medlemsaktivitet på Sveriges VVS-museum i Bromma. Ni får en spännande rundtur på museet och dessutom en gripande teaterföreställning i museets lokaler – "Spela aldrig Mozart så länge jag lever".

Som pensionärsmedlem är du viktig för oss och på plats har vi företrädare från Byggnads Stockholm-Gotland. Vi serverar kaffe och enklare förtäring.

Tid:

Välj mellan två tillfällen: 6 november eller 8 november, kl 14.00 – 17.00

Plats:

Sveriges VVS-museum, Archimedesvägen 1, Bromma
Se på karta

Anmälan:

Anmäl dig genom att fylla i detta formulär [länk borttagen]

Först till kvarn gäller, vi har cirka 50 platser vid varje tillfälle.

Sveriges VVS-museum

Sveriges VVS-museum, det enda i Sverige, innehåller en 500 kvadratmeter stor lokal. Här visas VVS-branschens utveckling i Sverige.

http://www.sverigesvvsmuseum.se/

TeaterFöreställning: Spela aldrig Mozart så länge jag lever

Paolo Levi, berömd violinist, har spelat i alla stora konserthus runt om i världen. På sin repertoar har han musik av alla de stora mästarna – utom Mozart. Han har aldrig spelat Mozart inför publik. Varför?

En föreställning som sätter ljus på frågan om alla människors lika värde, mänskliga rättigheter och vikten av att vi tillsammans värnar ett demokratiskt samhälle. Medverkar i föreställningen gör Ewa Carlsson och Bo Lindell. Föreställningen är cirka 40 minuter lång.

Välkommen!

Har du frågor?
Bernt Lundberg, PRO-Byggettan, 070-743 19 56
Fredrik Sirberg, Byggnads Stockholm-Gotland, 010-601 12 68

Uppdaterad: