Fotograf: Byggnads Stockholm Gotland

Instagram "live" - ställ dina frågor inför valet

Är du förstagångsväljare eller vill du bara få bättre koll på hur byggbranschen och fackliga frågor påverkas av politiken? Ställ dina frågor inför valet i vår "live" på Instagram. Tomas Kullberg, ordförande i Byggnads Stockholm Gotland är redo att besvara dina frågor.

Publicerad:

Det är stökigt på den politiska arenan nu inför valet den 11 september. Partier lovar nya saker varje dag och skriker högt i hopp om att du ska lägga din röst på just dem. Det är få branscher som är så beroende av politiska beslut som byggbranschen är. Om vi ska kunna påverka vårt arbetsliv så måste vi vara med och påverka politiken.

Vi vet vad Byggnads står och arbetar för. Låt oss hjälpa till att reda ut politiken ur byggnadsarbetarens och vårt fackliga perspektiv. Ställ alla dina frågor inför valet! 

När: Torsdagen den 8 september kl 9.00. 

Var: Instagram, @byggnads_stockholmgotland

Om du vill mejla dina frågor innan livetillfället kan du gör det till: Carolin.samuelsson@byggnads.se

Du ansluter till vår "live" direkt i Instagrams app. När "liven" är igång visas vår profilbild överst i flödet med en färgad cirkel runt sig, tillsammans med ordet Live. Klicka på profilbilden för att ansluta. Glöm inte sätta på dina notiser för Instagram så du inte missar tillfället.

Uppdaterad: