Var med och demonstrera vid Irans ambassad

I Iran mördas kvinnor för hur de täcker sitt hår. Arbetare i Iran organiserar sig och går ut i strejk i protest mot regimens brutala behandling av demonstranter, som fängslas och dödas när de kräver mänskliga rättigheter. Visa ditt stöd för demonstranterna och kvinnorna i Iran som önskar leva fria och bestämma över sina liv. KVINNA LIV FRIHET. 

Publicerad:

I Sverige kan vi demonstrera utan att riskera våra liv. Visa din solidaritet tillsammans med Byggnads Stockholm-Gotland och andra fackförbund!

- Vi kan inte acceptera hur den iranska regimen behandlar de som kämpar för sina mänskliga rättigheter. Nu sätter vi byggnadsarbetare ner foten och visar att kvinnorna i Iran har vårt stöd, säger Tomas Kullberg, ordförande Byggnads Stockholm-Gotland, som är en av talarna på demonstrationen. 

De pågående protesterna visar klart och tydligt att det iranska folket inte längre accepterar förtrycket av kvinnor i landet. Det är dags för förändring. Irans kvinnor måste bli lyssnade på. Vi  kräver att regimen i Iran vidtar åtgärder för att hantera de frågor som förs fram och upprätthåller FNs deklaration om mänskliga rättigheter.

Tid: Fredag 25 november kl 13.00

Var: Irans ambassad. Elfviksvägen 76, Lidingö

Här kan du läsa mer om demonstrationen: www.facebook.com/events/708678926917046?ref=newsfeed

Uppdaterad: