Byggnads Stockholm-Gotland

Rönneberga Open 2019

Den 5-8 september är det dags att utse Byggnads bästa golfspelare 2019. Byggnads tillsammans med Rönneberga anordnar för fjärde året en golftävling i Stockholm. Sist var väldigt lyckat och vi gratulerar vinnarna i lagtävlingen region Norrbotten.

Publicerad:

Se till att säkra din plats genom att anmäla dig i god tid till årets upplaga av Rönneberga open. Först till kvarn gäller.

Praktisk information

Vi ses torsdagen den 7 september klockan 18:00 på Rönneberga för en genomgång av tävlingen. Klockan 08:00 morgonen därpå åker vi ut till golfbanan och spelar en Scrambel för att sedan på kvällen äta en gemensam middag. På lördag morgon lämnar vi Rönneberga klockan 08:00 för att ta oss till golfbanan och 09:30 är första starttid. Prisutdelningen kommer att ske på lördagskvällen.

På söndagen informerar förbundet om aktuella fackliga frågor och sedan åker vi hem vid lunch.

Anmälan

Anmäl ditt intresse senast den 24 juni genom att maila ditt namn och personnummer till stockholm-gotland@byggnads.se. Antal platser är begränsat, vänta inte med er anmälan.

Varje deltagare får betala en anmälningsavgift på 500 kronor som betalas till Rönneberga på plats. Förbundet tillsammans med Rönneberga står för resor, kost och logi.

 

Uppdaterad: