Byggnads Stockholm-Gotland
Utbildning

Utbildningar för alla medlemmar

För dig som är medlem i Byggnads finns en rad utbildningar att välja på om du vill fördjupa dina kunskaper om både fackliga frågor och samhällsfrågor. Du anmäler dig själv till kurserna.

Byggnads Stockholm-Gotlands allmänna kurser

Vilken kurs ska du välja först? Den allra första kursen du ska gå är Påfarten. Det är en introduktionskurs som ger dig koll på vad facket är och vad din avgift används till.

Sedan kan du bygga på med

Tvärfackliga kurser

Gå en facklig kurs till exempel på polska eller spanska. Eller om facklig kurs specifikt riktad till dig under 30 år. Kolla in våra rekommendationer här:

Tvärfackliga kurser

Rätt till ledighet och ersättning

Du har rätt till ledighet när du går en facklig utbildning, men du måste ansöka om ledighet senast 14 dagar innan utbildningsstart. Kurserna är kostnadsfria och vi ger dig ekonomisk ersättning. När du går våra kurser får du också lunch serverad.

Ledighet och ersättning för utbildning

Påfarten – Bli fackligt medveten

Påfarten ger dig bättre koll på vad facket gör. Kursen är öppen för alla medlemmar och du får träffa byggnadsarbetare från olika företag. Målet är att du går härifrån som en medveten medlem!

Anmäl dig till Påfarten

Fler kurser för medlemmar

Fackliga utbildningar på webben

Vill du gå en utbildning, men har svårt att komma ifrån eller att få det att fungera praktiskt? Gå en facklig utbildning på nätet!

Byggnads fackliga utbildningar på webben

LO:s fackliga utbildningar

Hitta utbildningar som vänder sig till dig utifrån din fackliga tillhörighet, var du bor i landet samt om du har fackligt uppdrag eller inte.

Fackliga utbildningar för dig – LO.se

Uppdaterad: