Byggnads Väst

Aktuellt

 • Lätt att få tag på Byggnads

  Det ska alltid vara lätt att få tag på Byggnads. Beroende på vad det gäller finns det olika vägar att gå när du vill komma i kontakt med oss.

 • Byggnads kritiskt till uppgörelsen

  Vänsterpartiets sa alltså nej till att släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Men Byggnads kritik mot uppgörelsen mellan Socialdemokraterna Centern, Liberalerna och Miljöpartiet står kvar.

 • Varför facket? – affischer att skriva ut

  Är du med i Byggnads och vill att fler på din arbetsplats ska gå med i facket? Här bjuder vi på några bra argument. Och två affischer som du kan ladda ner och skriva ut och hänga upp på anslagstavlan i byssjan.

 • Var med och påverka avtalsrörelsen

  Våren 2020 är det dags för nästa avtalsrörelse för Byggnads. Men redan nu kan du börja fundera på vad som är viktigast för dig. Mer i årlig lönehöjning, eller är det din avtalspension du tycker att vi ska prioritera? Skriv en motion och var med och p...

 • Mångfald ska lösa bristen på arbetskraft

  Företag med brist på byggnadsarbetare, se hit! En lösning är att anställa fler kvinnor och nyanlända? Och nu finns det nya vägar in i byggbranschen med bra hjälp för både företag och individer, inte minst ekonomiskt.

Uppdaterad: