Om oss

Byggnads verksamhetsberättelser

Om syfte, mål och vision. Om vår historia och organisation. Här hittar du även våra stadgar och verksamhetsberättelser. Till sist: vårt kulturstipendium.

Vi tycker

Få branscher är så beroende av politiska beslut som byggbranschen. Här förklarar vi vår syn på bostadspolitik och arbetsmarknadspolitik.

Avtalsrörelse

Johan Lindholm pratar med byggnadsarbetare.

Under avtalsrörelsen förhandlar vi med arbetsgivarnas organisationer om vilka löner och villkor som ska gälla.

Kontakt

Medlemscentret Byggnads Nu!

Kontakta vårt medlemscenter för rådgivning! Här finns även kontaktuppgifter till regioner, a-kassan, förbundskontoret och förbundsstyrelsen.

Broschyrer och blanketter

Broschyrer från Byggnads.

Här hittar du alla våra broschyrer och blanketter. Dessutom diverse rapporter, checklistor, våra kollektivavtal och verksamhetsberättelser osv.

Frågor och svar

En byggnadsarbetare.

Har du en fråga om Byggnads? Kanske finns den redan besvarad? Här finns svar om arbetsmiljö, avtal och lagar, medlemskap samt pension och försäkringar.

Byggnads kongress

Byggnads kongress

Kongressen är Byggnads högsta beslutande instans. Den behandlar och beslutar om vår långsiktiga verksamhet.

Press

Är du journalist eller representant från media och behöver information om Byggnads? Här finns pressjour, pressmeddelanden, bildarkiv, omvärldsbevakning osv.

Lediga jobb

Anställningsintervju

Byggnads har ett förbundskontor med personal och sen anställda runt om i våra elva regioner. Här hittar du alla utlysta tjänster på våra kontor.

In English

Union Jack

Here you find information about Byggnads and our work in other languages.