Byggnadsarbetare

Anders Gleisner, skyddsombud på JM

Fotograf: Roland Cox

Förtroendevald - ett viktigt uppdrag

Som fackligt förtroendevald (ffv) representerar du dina arbetskamrater och Byggnads på arbetsplatsen. Det är ett viktigt uppdrag som det gäller att förvalta på bästa sätt. Det är du själv, tillsammans med arbetskamraterna, som kan utveckla uppdraget.

Några viktiga uppgifter för dig som är ffv:

Har du frågor om rollen som förtroendevald?

Vill du själv bli förtroendevald? Vill du ha hjälp att utse en förtroendevald? Har du bytt arbetsgivare eller har det skett andra förändringar?

Kontakta FFV-ansvarig Jesper Ahlstedt så hjälper han dig. 

Mejl: jesper.ahlstedt@byggnads.se 
Telefon: 010-601 11 98

Gå facklig utbildning

Att gå fackliga utbildningar är en viktig del av att vara förtroendevald. Vissa utbildningar väljer du själv, medan du blir kallad till andra. Om du blir kallad - tacka ja!

Du har rätt till ledigt från jobbet för att gå facklig utbildning och generellt gäller att du får ersättning som kompenserar inkomstbortfallet under kurstiden.

Om utbildningar på Byggnads Stockholm-Gotland

Har vi dina kontaktuppgifter?

Vi skickar kontinuerligt ut digitala nyhetsbrev till dig som är medlem eller förtroendevald i Byggnads Stockholm-Gotland.

Logga in på mina sidor och kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig så att du inte missar viktig information.

Facebook-grupp för förtroendevalda

Gruppen för dig som är förtroendevald i Byggnads Stockholm-Gotland. Här kan du utbyta erfarenheter och diskutera gemensamma frågor med andra förtroendevalda.

Gå med i Facebook-gruppen

Uppdaterad: