Medlemmar i Byggnads

Påfarten

Bli fackligt medveten! En introduktion om vad facket gör och varför det är viktigt att vara medlem. 

Varför PÅFARTEN undrar du? Svaret är att PÅFARTEN vill ge dig bättre koll på vad facket gör. Du får träffa byggnadsarbetare från olika företag. Du får veta mer om vad din medlemsavgift går till och varför. Vi diskuterar dina rättigheter och skyldigheter. Och dina förmåner.

Målet är att du går härifrån som en MEDVETEN MEDLEM! Vår grundtanke är densamma som när Byggnads startade 1889: Tillsammans är vi starka. Tillsammans är vi stolta. Tillsammans är vi trygga. Om vi efter en dag lyckas förmedla detta till dig så har vi kommit en bra bit på vägen!

Framtiden är du själv med och bestämmer!

Påfartens officiella webbsida!

Innehåll

  • Fackets historia, då och nu
  • Värderingsgrund och samhörighet
  • Förbundets och regionens struktur
  • Fackets arbete
  • Din roll i föreningen, möjligheten att påverka
  • Avtalsvärdet

Tidsomfång

1 dag (totalt 8 timmar)

Målgrupp

Alla medlemmar

Förkunskaper

Inga

Kontaktperson

Niklas Landstedt
Telefon: 010-601 13 27
E-post: niklas.landstedt@byggnads.se

Anmälan

Nedan anmäler du dig till den kurs du vill gå på. Kallelsen kommer via sms, så håll dina uppgifter aktuella på Mina sidor.

Får du förhinder, meddela oss det så snart som möjligt genom att mejla anmalanost@byggnads.se, uppge namn, personnummer/medlemsnummer, Påfarten och vilket datum du anmält dig till.

Ledighetsansökan - Kom ihåg att begära ledigt från din arbetsgivare i så god tid som möjligt. Ledighetsansökan är ifyllningsbar, du fyller i de grå rutorna, skriver ut ansökan, skriver under och lämnar till din arbetsgivare för påskrift.

 

Anmäl dig till Påfarten

Välj nedan vilket datum du vill gå

Kurstillfälle
Uppdaterad: