Ledig tjänst: Administratör till Visbykontoret

Byggettan söker administratör till Visbykontoret för ett 12 månaders föräldravikariat med tillträde snarast.
Publicerad:

På Visbykontoret har vi idag en person, en ombudsman, anställd och söker nu en administrativ resurs. Arbetet innebär dels att assistera ombudsmannen vilket kan innebära att redigera texter, göra bokningar och ta emot medlemsbesök. Det handlar även om att arbeta i vårt medlemsregister, svara på telefonförfrågningar, skriva och skicka brev till medlemmar och företag m m.

Eftersom övriga anställda är placerade på huvudkontoret i Solna kommer det innebära en del resor, inte minst när det gäller att lära upp sig.

Vi söker Dig som har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, mycket god datavana, god engelska i tal och skrift och en gymnasieutbildning i botten. 

Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga för tjänsten är samarbets- och serviceförmåga, administrativ förmåga, personlig integritet samt att vara noggrann, ordningsam och ansvarstagande.

Då du kommer att arbeta i en idéburen organisation bör du dela de grundläggande värderingar som är basen för arbetarrörelsen.

Våra arbetstider är 08.00 -17.00 måndag-torsdag och vi slutar 12.30 på fredagar. Vi tillämpar flextid. F r o m den 1 oktober kommer kontoret att finns i Arbetarrörelsens hus, idag finns vi på Södra Murgatan.

Handelsanställdas förbunds avtal gäller för den administrativa personalen. Klubbrepresentant är Anki Nordlander, telefon 734 6638.

Närmare upplysningar lämnas av personalchef Heidi Svärd, telefon 08-734 66 23. Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan med CV mailas till:
heidi.svard@byggnads.se

---
Byggettan är med drygt 17 000 medlemmar den största fackförbundsavdelningen inom Svenska Byggnadsarbetareförbundet, en organisation inom LO. Vi är 55 anställda och vårthuvudkontor finns i Solna.


 

Uppdaterad: