Byggnads söker en vikarierande redaktör för digitala medier

Som redaktör för digitala kanaler kommer du att ingå i Byggnads kommunikationsenhet. Opinionsarbete har hög prioritet på Byggnads och du kommer tillsammans med oss andra på enheten ansvara för strategiska kommunikationsfrågor. Du är den som vill axla ansvaret som redaktör för Byggnads samtliga digitala kanaler. 

Publicerad:

Vi söker dig som är prestigelös, energisk, självgående och som med enkelhet tar egna initiativ samt kan fungera drivande internt. Du har en relevant examen i bagaget och du har nu jobbat i några år med digital kommunikation.

Duktig skribent

Du är förstås en duktig skribent och framförallt är du en stjärna på webbcopy. Du har även erfarenhet av att jobba i EPiServer. Som person är du kreativ och driven och ser fram emot att utveckla dig själv och din roll tillsammans i det kommunikativa förändringsarbete som pågår på Byggnads. Vi ser det positivt om du tidigare erfarenhet av webbmigrering.

Samhällsintresse

Med oss får du växa! Det är en fördel om du har ett samhällsintresse och gillar att jobba i en idéburen organisation.


Huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara operativt ansvarig för alla digitala kanaler såsom vår webbplats, vårt intranät och våra sociala mediekanaler. Du kommer dagligen att producera och publicera innehåll, fånga upp trender och idéer, koordinera arbetsinsatser och se till att strategier och beslut för de digitala kanalerna implementeras.

Bra villkor

Byggnads finns i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm. Som anställd har du tillgång till stort fräscht gym, instruktörsledda pass, friskvårdspeng och subventionerad lunch. Byggnads eftersträvar mångfald när det gäller ålder, kön och kulturell bakgrund. 

Vill du veta mer?

Närmare upplysningar lämnas av biträdande kommunikationschef Matilda Ström, telefon 010-601 10 45 eller HR-chef Heidi Svärd, telefon 010-601 10 24. Facklig representant (Handels) Pentti Valkama , telefon 010-601 10 92. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med tillträde så snart som möjligt. 
Vill du veta mer om Byggnads kan du besöka vår hemsida www.byggnads.se  


Ansökan märkt ”Redaktör” med CV och löneanspråk mailar du senast
den 4/11-2014 till rekrytering@fasab6f.se.

Uppdaterad: