Decent Work till final i Svenska Publishing-Priset 2014

Byggnads kampanj Decent Work har gått till final i Svenska Publishing-Priset och i kväll gäller det. Då offentliggörs vinnaren under galan på Musikaliska i Stockholm.
Publicerad:

Svenska Publishing-Priset är en årlig jurybedömd tävling för webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Den arrangeras i år för tjugoandra gången och är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Rent spel för alla lag

Byggnads, GS, Seko, Målarnas och Elektrikernas senaste magasin om Decent Work – rent spel för alla lag som samlar ihop fakta om kampanjen från 2010 till 2022 har gått till final i Svenska Publishing-Priset 2014. Magsinet finns under kategorin print/infomagasin. Produktionen som har nominerats är de magasin som utgavs på svenska, engelska, portugisiska, tyska, franska och thai.

Byggnads kamp för mänskliga rättigheter

Byggnads ordförande Johan Lindholm ingår nu i den BWI-delegation som arbetar för att få till ett ramavtal med FIFA. Målet är att FIFA ska ta sin del av ansvaret och bidra till att mänskliga rättigheter respekteras inför varje stort idrottsevenemang som OS, VM och EM i fotboll. 

Kampanjen är framtagen och producerad i samarbete med Bob Reklambyrå. 

Länk till det nominerade magasinet

Uppdaterad: