Medlemstävling: Vinn biljetter till Elitloppslördagen!

Den 30 maj har du chansen att vinna en oförglömlig dag med trav i världsklass på Solvalla. Byggnads tävlar ut tio biljetter till våra medlemmar och varje vinnare får ta med en gäst.

Publicerad:

Från första parkett kommer vinnarna att få följa de spännande tävlingarna under Elitloppslördagen från VIP-loungen. Det blir god mat, dryck och spännande trav i toppklass!

För att tävla: Svara på frågan ”Vilka hästar vann Elitloppet 2013 och 2014?” samt ge en liten motivering till varför du vill vinna. Skicka även ditt personnummer (för kontroll av medlemskap i Byggnads) och din e-postadress (om det inte är den du skickar från) – till info@byggnads.se.

Skicka in ditt svar senast den 19 maj. Den 20 maj presenteras vinnarna på byggnads.se samt i våra sociala medier. Vinnarna får själva står för transport till och från Solvalla. Från Cityterminalen går det bussar direkt till Solvalla. Lycka till!

Program för lördagen: 

  • 11.30 Välkomstdrink
  • 12.00 Gästprofil* och buffébordet öppnar
  • 12.45 Första V4-start
  • 14.30 Prostataloppet och första V75-start
  • 17.15 Sista loppet i mål

*Gästprofil: Ni får träffa en av travets största profiler som ger heta tips inför dagen. Efter detta är ni varmt välkomna till en välsmakande buffé som sedan finns tillgänglig för er under hela dagen.

Elitloppet (som äger rum under söndagen) är ett av världens största travlopp. Solvalla besöks av dryga 60 000 åskådare under helgen och loppet direktsänds i hela 26 länder över hela världen. 

Entréerna öppnar: Fredag 10.30, lördag och söndag 08.45. Entré är ”Fest och konferensvåningen” och enklast tar man sig dit upp för backen vid Solvalla (den ligger 100 meter innan vanliga entren).

Bussar: Direktbussar från Cityterminalen mellan kl 08.30 och 12.30 lördag och söndag. Återresa från 17.15.

Reservation för ändringar i programmet, exakta hålltider publiceras på elitloppet.se

Uppdaterad: