Två personer vid Byggnadsbussen

Vinn konsertbiljetter i biljettregnet med Rockklassiker

Tycker du att rock är bäst på konsert? Då ska du spetsa öronen under sommaren och hösten. Genom ett samarbete mellan Byggnads och radiokanalen Rockklassiker kan du nu vinna biljetter till massor av rock-evenemang runt om i Sverige.

Publicerad:

Byggnadsbussen rullar vidare och fortsätter stanna till på arbetsplatser runt om i Sverige. Men bussen hörs också i Mix Megapol och Rockklassiker. Genom ett samarbete mellan Rockklassiker delar Byggnads ut biljetter till rockkonserter genom det så kallade Biljettregnet. Från och med juli kan alla som vill pröva lyckan genom att ringa in, måndag till fredag, och tävla om veckans biljetter. Och de som inte vinner får en extra chans – varje vecka tävlar Byggnadsbussen själva ut presentkort på 1 000 kronor för konsertbiljetter.

Och redan under maj och juni du delta i tävlingen "Gissa byggljudet". Måndag till fredag körs tävlingen i radiokanalen Rockklassiker och vid bussen kan du få en ledtråd och den som gissar rätt vinner 500 kronor. Om ingen gissar rätt växer vinsten till dagen efter. Så lyssna, gissa och vinn!

Följ Byggnadsbussen på Facebook och håll utkik på Byggnads Instagram @byggnads. På Facebook finns också information om var bussen befinner sig just nu och var nästa tävling går.

Vill din arbetsplats ha besök av Byggnadsbussen?
Boka besök genom att maila byggnadsbussen@byggnads.se eller skicka ett meddelande till Byggnadsbussen på Facebook.

Uppdaterad: