Arbetsmiljöveckan 2023

Utbildning inför arbetsmiljöveckan 2023

Du som skyddsombud i Byggnads Stockholm-Gotland är kallad till en förberedande utbildning under september och oktober inför arbetsmiljöveckan. Under utbildningen får du mer information om årets tema – riskbedömningar i planeringsarbetet. Glöm inte att ansöka om ledigt senast två veckor innan.

Utbildningarna hålls av Johnny Rindebrant, arbetsmiljöansvarig på Byggnads Stockholm-Gotland. Under utbildningarna går han igenom temat "riskbedömningar i planeringsarbetet" och upplägget av arbetsmiljöveckan. Syftet är att du som skyddsombud ska känna dig trygg med temat och kan genomföra extra skyddsronder under veckan. 

När

25 september kl. 7.00-11.00 på Solna Folkets Hus
29 september, kl. 7.00-11.00 på Solna Folkets Hus
10 oktober kl. 7.00-11.00 på  Solna Folkets Hus
11 oktober kl. 7.00-11.00 på Solna Folkets Hus
12 oktober kl. 13.00 på Arbetarrörelsens Hus i Visby

Skulle du inte ha möjlighet att gå på den tilldelade dagen kan du byta. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Ansök om ledigt

Du behöver ansöka om ledigt från din arbetsgivare för att delta på utbildningen. Gör detta senast två veckor innan genom att skriva ut ledighetsansökan och lämna till arbetsgivaren som står för lön under utbildningen.

Om arbetsmiljöveckan

Under Arbetsmiljöveckan genomför Byggnads och skyddsombud extra kontroller över hela landet extra kontroller. Läs mer om årets tema – riskbedömningar i planeringsarbetet.

Uppdaterad: