Byggnads Stockholm-Gotland
De fyra deltagarna i panelsamtalet under Pride Stockholm: Sanna Tefke, Tomas Kullberg, Lisa Bengtson och Silvia Kakembo.

Medverkande: Sanna Tefke, Tomas Kullberg, Lisa Bengtson och Silvia Kakembo.

Vi deltar på Stockholm Pride

Under Stockholm Pride medverkar Byggnads Stockholm-Gotland i ett webbinarium på temat HBTQ och jämställdhet i arbetslivet. Alla ska ha lika förutsättningar på jobbet och i samhället, säger ordförande Tomas Kullberg.

Publicerad:

Den 6 augusti medverkar Tomas Kullberg ordförande för Byggnads Stockholm-Gotland i ett webbinarium om HBTQ och jämställdhet i arbetslivet.

Sexuell läggning eller könsidentitet har inget att göra med om du gör ett bra jobb eller inte. Alla ska ha lika förutsättningar på jobbet och i samhället, säger Tomas Kullberg.

Fackets grundläggande uppgift är att se till att arbetare har lika rättigheter och skyldigheter på jobbet, och att arbetare inte ska ställas mot varandra av arbetsgivaren.

Vi har ett stort ansvar, vi måste göra arbetsplatserna jämställda och välkomnande för alla oavsett, kön, etnicitet, kultur, religion etc.

Genom Byggnads Stockholm-Gotlands deltagande vill vi belysa frågan om trygga och säkra arbetsplatser för våra medlemmar inom byggbranschen.

Medverkande

Tomas Kullberg, ordförande för Byggnads Stockholm-Gotland
Sanna Tefke, vårdbiträde och förtroendevald för Kommunal
Lisa Bengtsson, andre vice ordförande för LO

Moderator

Silvia Kakembo, byråchef Arena opinion

När

6 augusti, kl. 10.00-10.45

Hur

Seminariet sänds live på Facebook. Det krävs ingen anmälan, men klicka i att du kommer i evenemanget så får du en påminnelse när det är dags.

Om webbinariet

Bakom arrangemanget står LO-distriktet i Stockholms län.

Uppdaterad: