Kvinna i byggbranschen? Välkommen till Näta!

Nu samlar vi kvinnor i Byggnads region Stockholm-Gotland för en nätverksträff och utbildning. Är du kvinna? Kom och dela dina erfarenheter med andra kvinnor i byggbranschen.

Publicerad:

För att få mer makt och inflytande för kvinnor i byggbranschen organiserar vi och utbildar oss genom Näta. Näta är en mötesplats för kvinnor att träffas, utbyta erfarenheter och utbilda sig. Vi finns för att stötta, stärka och behålla kvinnor i byggbranschen.

-Vi kvinnor är ofta ensamma ute på arbetsplatserna, säger Lisa Ledin kontaktperson för Näta i regionen. Därför är det viktigt att vi organiserar oss och bygger upp ett kontaktnät med andra kvinnor i bransch. Så vi får möjlighet att stötta varandra och styrka att driva de frågor som är viktiga för oss.

Den 10 mars bjuder vi in till nätvärksträff och utbildning för dig som kvinna och medlem i regionen. Under dagen kommer vi att prata om hur vi skapar nätverk i regionen. Vi kommer också att prata om vad fackliga frågor är och hur vi bäst gör för att driva dem. Utbildningen är på svenska.

Vill du veta mer?
Läs mer om utbildningen och anmäl dig här!

 

Vad är Näta?

Näta är en mötesplats för kvinnor att träffas, utbyta erfarenheter och utbilda sig. Näta finns för att stötta, stärka och behålla kvinnor i byggbranschen.

Läs mer om Näta

Uppdaterad: