Byggnads Stockholm-Gotland

Vi hjälper dig med ditt försäkringsärende!

Som medlem i Byggnads har du rätt till kostnadsfri hjälp med handläggning och bedömning av din ersättning från de olika försäkringarna. Utöver försäkringshandläggarna på förbundskontoret har alla Byggnads regioner runt om i landet försäkringshandläggare. 

Kontakta din region om du behöver hjälp

Kontakta din region i första hand om du behöver hjälp. Försäkringshandläggaren i din region är den första instansen där du kan få hjälp och stöd i ditt ärende. Regionen kan sedan göra bedömningen att ditt ärende ska skickas vidare till förbundskontoret.

Se gärna vår film nedan där Roine Eriksson, försäkringsansvarig på Byggnads Mälardalen, berättar mer om dina försäkringar och varför det är så viktigt att du kontaktar Byggnads direkt om du skadar dig eller blir sjuk.

Förbundskontoret tar hand om ärenden som skickas vidare

Ibland skickas ditt försäkringsärende vidare till Förbundskontoret. På förbundskontoret har vi skadereglerare och handläggare med många års erfarenhet av försäkringshandläggning som i så fall träder in som ditt personliga ombud. 

Se gärna vår film nedan där försäkringsansvarige Rose-Marie Bylund, ombud på Byggnads medlemsenhet på förbundskontoret, berättar mer om ditt försäkringsskydd som medlem.

Andra som fick hjälp …

Hör några av våra medlemmar berätta om när de fick hjälp av Byggnads.

Uppdaterad: