Kostnadsfri rådgivning från Folksam

Som medlem i Byggnads får du en timmes rådgivning av Folksam, helt kostnadsfritt. Boka in ett digitalt möte och få hjälp att reda ut frågorna kring pension och försäkringar. En timme du garanterat inte kommer ångra!

Oavsett om du har försäkringar hos Folksam eller inte är du välkommen att boka en tid hos Folksam för personlig rådgivning kring dina försäkringar och din pension.

Du bokar själv enkelt en tid som passar dig. Mötet tar en timme och du träffar din rådgivare via Microsoft Teams. Du måste inte ladda ner något särskilt program, men du måste verifiera dig med BankID. Du kan genomföra mötet med mobiltelefon eller dator.

Boka rådgivning med Folksam.

Pension – välj rätt och känn dig trygg hela livet

Byggnads kämpar varje avtalsrörelse för att du som medlem ska få en bra inkomst hela livet. Men hur kan du själv påverka för att få en så bra pension som möjligt? Lägg lite tid och läs på. Det finns pengar att tjäna.

Läs mer om din pension

Gör skillnad - bli försäkringsinformatör

Byggnads behöver fler försäkringsinformatörer. Att sprida försäkringsinformation är en viktig del av vårt fackliga uppdrag, för att stärka rättvisan och tryggheten bland våra medlemmar. 

Vill du veta mer? Kontakta forsakringar@byggnads.se.

Läs mer om uppdraget som försäkringsinformatör

Uppdaterad: