Byggnads Väst

Aktuellt

 • Patrik vill att unga tar för sig mer

  – Om vi unga slutar säga vad som är bra för framtiden, vilka skapar vår framtid då? Det frågar sig snickaren Patrik Torneus som älskar gemenskapen i Unga Byggare.

 • Lär dig räkna ackord – "många blir lurade på lön"

  Paul Juhlin och Simon Thörnqvist har gått en av Byggnads Västs ackordstagarkurser. – Jag märkte att jag har missat en del tidigare. Jag tycker definitivt att fler ska gå kursen, det behövs verkligen för det är många som blir lurade på lön, säger Paul...

 • Skriv en motion före sommaren

  I augusti ska kretsarna behandla alla inskickade motioner i region väst. Så passa på att skriv era motioner före semestern.

 • Stefan Löfven pratade Byggnads frågor inför valet

  Stefan Löfven besökte i dag Byggnads Väst i Borås. Självklart fick han en korv med bröd. Han var även på Tuve Byggs ombyggnads av det gamla posthuset. – Vi i Socialdemokraterna tar strid för arbetsvillkoren i hela EU, lovade statsministern i sitt tal...

 • Arbetsgivare kan söka stöd till din rehabilitering

  Har du förslitningsskador och skulle vilja omskola dig? Känner du att du är på väg att bli utbränd? I dessa och många andra fall kan din arbetsgivare få ekonomisk ersättning om ni hittar vägar som kan förhindra sjukskrivning.

 • Byggnads Väst söker en ombudsman

  Byggnads Väst söker en ombudsman med inriktning på organisering. Placeringsort: Göteborg. Du ingår i organisationsenheten med arbetsområde hela regionen.

 • EU-kandidat besökte Byggnads Väst

  Johan Danielsson vill säkerställa att alla som arbetar i Sverige gör det på svenska kollektivavtal. – EU:s inre marknad ska inte leda till konkurrens med löner och arbetsvillkor, sa han när han i dag besökte Byggnads Väst och ett av Göteborgs stora b...

 • Följ med på en skyddsrond genom Marieholmstunneln

  Byggnads Västs Conny Jervhäll och Pablo Vergara har ansvar för de stora byggprojekten i Göteborg, Västsvenska paketet där Västlänken ingår. Vi följde med på en inspektionsrunda genom Marieholmstunneln.

 • Är du Byggnads bästa golfare?

  Spela Byggnads & Rönneberga Open 2019 för att få svaret. Den 5–8 september är det dags. Byggnads tillsammans med Rönneberga anordnar för fjärde året en golftävling i Stockholm, vi spelar individuellt och i lag. Förra året var det väldigt lyckat o...

 • Olle från Borås vann SM

  Hallå Olle Spetz!Du är 18 år och går på Viskastrandsgymnasiet i Borås.Nu har du tagit hem SM-guld i plåtslageri för unga. Hur känns det? – Det känns otroligt bra! Lite konstigt, men det har börjat smälta lite.

Uppdaterad: