Semestra i Italien

Som medlem i Byggnads har du 20 procent rabatt när du hyr lägenhet på Riva del Sole i Italien. Riva del Sole en semester- och konferensanläggning som delvis ägs av LO.

Riva del Sole Resort & SPA

Sköna dagar i Toscana! Som medlem i  Byggnadsförbundet  har du 20 procent rabatt på hyra av lägenhetsboende och 10 procent för hotellboende på Riva del Sole.

Semester och konferensanläggningen Riva del Sole Resort & SPA ligger 18 mil norr om Rom, beläget i det vackra och böljande landskapet Toscana med dess vinodlingar och olivlundar. Du bor i bekväma lägenheter med självhushåll, skuggigt placerade i pinjeskogen – eller på det fyrstjärniga hotellet, endast ett stenkast från den kilometerlånga privata sandstranden.

Du har tillgång till galleria med affärer, bankomat, restaurang, pizzeria/grill, konferenscenter, spa, privat strand, underhållning, idrottsaktiviteter samt barnklubb. Läget på anläggningen gör att Riva del Sole är den perfekta utgångspunkten för att besöka kända turistattraktioner som Florens, Pisa, Siena och Rom.

Information och bokning

Uppdaterad: