Projektanställd för arbete med UE 38-40 sökes

Byggnads Skåne söker en person för en ettårig projektanställning där du kommer att arbeta med frågor kring UE, bemanning och inlånad personal.

Publicerad:

Byggnads har sen avtalsrörelsen 2013 belyst problemen med den växande marknaden av UE (underentreprenörer), bemanning och inlånad personal. Byggnads Skåne har vid kontroller de senaste åren uppmärksammat att orsaken till problemen är brister i många företags kunskap. Därför vill vi under 2017, tillsammans med BI genomföra en övergripande utbildningsinsats och där kommer du att spela en viktig roll.

Vi söker dig med erfarenhet av fackligt arbete som ex SO, FFV, LB, MB. Du har några års erfarenhet av att arbeta självständigt och har erfarenhet i fackliga frågor. Som person är du pedagogisk, ansvarsfull, driven och bra på att samarbeta.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utbildning och uppföljning av företagens UE hantering. Målet med projektet är att öka branschkunskapen om UE, bemanning och inlånad personal. Du kommer att ha en handledare till din hjälp.

Då du kommer att arbeta i en idéburen organisation ska du dela de grundläggande värderingar som är basen för arbetarrörelsen.

Våra öppettider är 08.00 -16.30 måndag-torsdag. Vi har kvällsöppet till 18:00 tisdag-torsdag beroende på vilket kontor man utgår ifrån. Vi tillämpar oreglerad arbetstid.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 6 november. Ansökan med CV skickas till Byggnads Skåne, "Projektanställning UE 38-40", Scheelegatan 27, 212 28 Malmö eller till susanne.ehrnstrom@byggnads.se 

För frågor om tjänsten kontakta:

Personalansvarig Roland Wiking,
010-601 13 76, roland.wiking@byggnads.se

Facklig representant Robert Nilsson,
010-601 13 55, robert.nilsson@byggnads.se

Om du blir kallad till intervju sker dessa den 21 november.

Uppdaterad:
Sidansvarig: Ameli Frostell