JubbeFLIX - en filmisk vår i Skåne

JubbeFLIX är ett samarbete mellan Byggnads Skåne, ABF och RåFILM kopplat till Arbetarfilmfestivalen som vi i maj sponsrar för andra året i rad.

Publicerad:

Alla våra medlemmar bjuds under våren på tre filmkvällar efter jobbet för att se film, käka och prata fack - hur funkar det och hur vill vi ha det? 

Program
13 feb – Folkets Hus, Skurup - FILM: "Ni ska se att jag har rätt"
16 mars – Restaurang Tröls, Malmö - FILM: "Taste of cement"
3 april – Annexet Byggnads, Malmö - FILM: "Taxiklubben"
5-6 maj - Biograf Panora, Malmö - Arbetarfilmfestivalen / Nordic Labour Film Festival

Arbetarfilmfestivalen / Nordic Labour Film

Nordiska Arbetarfilmfestivalen (Nordic Labour Film festival - NLFF) är en del av den växande globala rörelsen av festivaler för arbetarfilmer i världen. På NLFF kommer vi att visa dokumentärer, berättande fiction, klassiker och science fiction. Filmerna kommer att utforska liven för ett skiftande utbud av arbetare – allt från snabbmatsarbetare till brandmän, från chilenska gruvarbetare till skribenter i Hollywood – och allt däremellan. Vårt mål är att hitta rätt balans mellan allvar och underhållning utöver intressanta gäster och livliga diskussioner – detta kommer att bli ett event som ingen vill missa!

Samarbetspartners: RåFILM, Filmcentrum Syd, Folkets Bio PANORA, ABF, Byggnadsarbetareförbundet, Elektrikerförbundet, Emmaus Björkå.

Följ filmsläppen på årets filmfestival via NLFFs facebooksida. Klicka här >>

Uppdaterad: