Vi söker administratör

Byggnads Skåne söker en strukturerad administratör till Byggnads Skånes demokratiska organisation, och vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Publicerad:

Vi söker dig som är administratör med bred erfarenhet av olika slags arbetsuppgifter. Du gillar att lösa problem, gillar att planera i god tid och har lätt för att skapa goda relationer med alla slags människor. Som person är du öppen, ansvarsfull, har en hög integritet och är bra på att samarbeta. Vi ser gärna att du har lämplig utbildning för tjänsten.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med vår demokratiska del, medlemskretsar, Regionfullmäktige, Regionstyrelsen och arbetsutskott. Skriva protokoll, arkivera, planera, strukturera m.m. Men även samarbeta med andra administratörer och kunna göra vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta i en idéburen organisation som är en del av arbetarrörelsen och bör då dela arbetarrörelsen grundläggande värderingar.

Tjänsten är 100%. Tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Möjlighet till flextid.

Våra öppettider är 08:00 -16.30 måndag, onsdag, torsdag, 8:00-18:00 tisdagar och 8-13.00 på fredagar. Arbetsplatsen finns i Malmö.

Tillträde 1 april eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan med CV skickas till Byggnads Skåne, "Administratör ", Scheelegatan 27,
212 28 Malmö eller till skane@byggnads.se, senast den 18 mars.

Kontakt
Roland Wiking, Personalansvarig: 010-601 13 76, roland.wiking@byggnads.se

Om du blir kallad till intervju hos Byggnads genomförs denna 28 mars.

Uppdaterad: