Byggnads Skåne söker fyra enhetschefer

Byggnads Skåne är facket för cirka 14 000 byggnadsarbetare i Skåne. Vi är ca 45 anställda och vårt verksamhetsområde är Skåne, med verksamhetskontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad. Byggnads Skåne går in i en ny organisationsstruktur och söker i samband med det fyra enhetschefer till helt nyinrättade tjänster. 

Publicerad:

Om tjänsterna

Vi söker enhetschefer till Löneenheten, Avtalsenheten, Administrativa enheten samt Enheten FFV. Enhetscheferna har ansvar för att leda och fördela det vardagliga arbetet och säkerställa att beslut som styrelsen och förbundet med utgångspunkt från regionens mål och visioner verkställs. Enhetscheferna ansvarar för att utveckla verksamheten och medarbetarna och arbetet är av både strategisk och operativ karaktär. Som enhetschef ingår man i ledningsgruppen för Byggnads Skåne. Du förväntas samverka med andra enhetschefer i syfte att öka lärande mellan olika enheter och grupper. Som enhetschef arbetar man aktivt förebyggande med arbetsmiljön och i rollen ingår också att omvärldsbevaka och kartlägga. 

Kvalifikationer

Du har minst gymnasieutbildning och önskvärt är någon form av ledarutbildning. Du har erfarenhet av arbetsledning på operativ och strategisk nivå sedan tidigare. Erfarenhet av arbete i en medlemsorganisation och god kännedom om verksamheten är önskvärt. Vi förväntar oss att du har god administrativ förmåga och god IT-vana samt förmågan att kommunicera och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person har du en god samarbetsförmåga och kan lösa problem i samverkan med andra. Du besitter förmågan att leda, driva och utveckla samt motivera och inspirera genom att vara ett gott föredöme. Du är noggrann, strukturerad och plikttrogen och uppvisar ett lugn och en trygghet i ditt ledarskap.

Då du kommer bli en del av en idéburen organisation bör du dela de grundläggande värderingar som är basen för arbetarrörelsen.

Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil då det förekommer resor mellan Byggnads kontor i Skåne.

Läs mer om respektive tjänst:

Enhetschef löneenheten

https://www.sententiarekrytering.se/jobs/852728-enhetschef-loneenheten-byggnads-skane

Enhetschef administrativa enheten

https://www.sententiarekrytering.se/jobs/852799-enhetschef-medlem-ekonomi-byggnads-skane

Enhetschef avtalsenheten

https://www.sententiarekrytering.se/jobs/852646-enhetschef-avtalsenheten-byggnads-skane

Enhetschef FFV

https://www.sententiarekrytering.se/jobs/852748-enhetschef-for-fackligt-fortroendevalda-ffv-byggnads-skane

 

Ansökan

Välkommen att registrera din ansökan via www.sententiarekrytering.se senast den 30 september 2020. Frågor besvaras av Jan Hellström, tfn 0706-15 03 44 eller Eva Andersson, tfn 0706-15 32 30, Rekryteringskonsulter på Sententia Rekrytering & Konsult. 

Uppdaterad: