Boka in 10 april alla byggfarsor!

Succén "Läs för mig pappa" är tillbaka igen på Stadsbiblioteket i Malmö den 10 april. Det vill Byggnads Skåne lyfta extra mycket för sina medlemmar. Därför erbjuder vi dig att ta studieledigt från arbetet en dag med ersättning från oss. Kom ihåg att ta med barnen :) 

Publicerad:

Du får en fin heldag med barna, lunch & fika - och ni får hela tre böcker med er hem!

Tre böcker?
Ja, ABF och LO ger dig och ditt barn vars en bok. Sedan släpper vi boken
MIX bygger från OLIKA förlag den 10 april. Det handlar om flickan MIX som testar att vara byggare en dag - och älskar det! Alla medlemmar som kommer förbi får ett exemplar.

MIX bygger kommer att delas ut av Näta (nätverk för kvinnliga byggare) och Unga Byggare på förskolor i hela Sverige under våren, men den 10 april kör vi premiär i Malmö. Anna Glas från Näta i Skåne är på plats och svarar på frågor.

Träffa Byggnadsbussen!
11 april startar Byggnadsbussen sin planerade Sverigeturné i Skåne. Vi har lyckats locka ner den till en tjuvstart vid Stadsbiblioteket, så kom förbi och ta lite byggtugg med tre peppiga byggnadsarbetare. Varför inte bjuda in dem till din byggarbetsplats?

OBS! Kom ihåg att ansöka om ledighet minst 2 veckor i förväg, dvs senast tisdag 27 mars.

När: 10 april kl 8.00-16.00 .
Var: Malmö Stadsbibliotek Röda rummet, Kung Oscars väg 11, Malmö.
Målgrupp: Pappor, bonuspappor, farfar, morfar etc med barn i åldern 0–12 år.
Anmälan: Skicka ett mejl till skane@byggnads.se med ämnesrad "Läspappa", så får vi med rätt antal böcker till biblioteket.

Läs mer och sprid gärna FBeventet >>

Utbildningen är kostnadsfri och du får ett skattefritt stipendium på 113 kr/h. Kom ihåg att anmäla dig till skane@byggnads.se så skickar vi in underlaget till ABF.

Psst: givetvis är du som byggmorsa lika välkommen!

Varmt välkommen!

Uppdaterad: